Muziek aanbod van Apple Music

Op Apple Music staan veel verschillende soorten muziek genres. Van de actuele top 40 nummers tot muziek uit de 80s en 90s, bij Apple Music kan je het luisteren!

Afspeellijsten

De makkelijkste manier on nieuwe muziek te ontdekken, is door gebruik te maken van bestaande afspeellijsten.

Op Apple Music zijn veel bedrijven actief die afspeellijsten maken van muziek dat bij elkaar hoort. Hierdoor is er een groot aanbod met afspeellijsten voor bijvoorbeeld een romantische avond tot een rustige afspeellijst tijdens het avondeten.

Nieuwe muziek

Muziek blijft in beweging. Elke dag wordt er nieuwe muziek uitgebracht, wat jij natuurlijk als eerste wilt luisteren. Apple Music is de plek waar je dan het beste terecht kan. Nieuwe muziek staat vaak dezelfde dag nog op Apple Music, en kan jij dus direct luisteren.

Hierdoor is het niet meer nodig om een album te kopen van een artiest wanneer deze uitgebracht wordt, want je betaald een vast bedrag per maand om naar muziek te luisteren, inclusief de nieuwste muziek!

Artiesten

Apple Music bied een grote hoeveelheid verschillende artiesten aan. Van Shakira tot Jan Smit of Prince, bij Apple Music kan je luisteren naar alle artiesten.

Slechts enkele artiesten zijn niet te beluisteren op Apple Music. Zo is het bijvoorbeeld niet mogelijk om muziek van Jay Z te luisteren op Apple Music, nadat hij had besloten om zijn eigen streaming dienst op te zetten. Over het algemeen is elke artiest wel te vinden op Apple Music!

Zelf het aanbod ontdekken?

Apple Music is de eerste maand gratis te proberen, dus waarom zou je dit niet gebruiken om zelf het aanbod te ontdekken? Ben je niet tevreden over het aanbod, dan kan je het abonnement op ieder moment weer opzeggen.

Wanneer je we tevreden bent over de muziekdienst van Apple hoef je niks te doen, je abonnement wordt dan automatisch verlengd.