Gratis proefabonnement Apple Music

Een van de meest makkelijke manieren om gebruikers over te halen om een abonnement te nemen op je dienst, is het aanbieden van een proefabonnement. Hierdoor kan je zelf kosteloos zien wat het abonnement inhoud en wat je allemaal krijgt voor je geld.

Ook Apple biedt een proefabonnement aan voor Apple Music. Met dit abonnement is het mogelijk om 1 maand onbeperkt en ongelimiteerd gebruik te maken van Apple Music.

Proefabonnement afsluiten

Het afsluiten van een proefabonnement is erg gemakkelijk. Klik hier om een proefabonnement af te sluiten en volg de instructies die worden gegeven op het scherm.

Je zal een actief betaalmiddel moeten toevoegen aan je account, omdat het abonnement stilzwijgend wordt verlengd na de proefmaand. Wil je dit voorkomen, dan is het mogelijk om het abonnement direct na afsluiten op te zeggen.

Apple Music is op ieder moment op te zeggen, waardoor je niet vast zit aan het abonnement!

Kosten na proefabonnement

Afhankelijk van de abonnement keuze die je hebt gemaakt, betaal je na het proefabonnement een bedrag per maand om gebruik te maken van de dienst. Het standaard abonnement kost 9,99 euro per maand en een familie abonnement kost slechts 14,99 euro per maand, waarmee je met maximaal 6 gebruikers tegelijk kan luisteren naar muziek.